نانینو

نانینو

Nanino
نانینو

نانینو

Nanino

طرح توجیهی و فنی مالی و اقتصادی تولیدی انواع نان (فانتزی وصنعتی)

طرح توجیهی و فنی مالی و اقتصادی تولیدی انواع نان (فانتزی وصنعتی)

طرح توجیهی و فنی مالی و اقتصادی تولیدی انواع نان (فانتزی وصنعتی)در 19 صفحه ورد قابل ویرایش

دانلود طرح توجیهی و فنی مالی و اقتصادی تولیدی انواع نان (فانتزی وصنعتی)

پروژه کارافرینی تولیدی انواع نان (فانتزی وصنعتی)
طرح توجیهی تولیدی انواع نان (فانتزی وصنعتی)
کارآفرینی تولیدی انواع نان (فانتزی وصنعتی)
دانلود پروژه تولیدی انواع نان (فانتزی وصنعتی)
دانلود کارآفرینی تولیدی انواع نان (فانتزی وصنعتی)
طرح توجیه فنی تولیدی انواع نان (فانتزی وصنعتی)
توجیه اقتصادی تولیدی انواع نان (فانتزی وصنعتی)
تولیدی انواع نان
دسته بندی صنایع غذایی
فرمت فایل doc
حجم فایل 29 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 19

طرح توجیهی و فنی مالی و اقتصادی  تولیدی انواع نان (فانتزی وصنعتی)در 19 صفحه ورد قابل ویرایس
 


خلاصه طرح: ایجاد واحد تولید کننده انواع نان فانتزی شامل باگت، نان همبرگر،‌نان ساندویچی،‌قابلیت بالای این محصول و راحت در دسترس قرار گرفتن این محصول


موضوع طرح                                  تولید نان فانتزی

 

دستگاه صادر کننده مجوز:             اداره تعاون

 

ظرفیت اسمی تولیدات :              500 تن سالیانه

نوع تولیدات :                                  انواع نان فانتزی

تعداد شاغلین :                               11 نفر      

مشخصات سرمایه گذاری طرح:‌(ارقام به میلیون ریال)

- سرمایه گذاری کل طرح:‌        

 

- سرمایه گذاری ثابت:‌  1498

 

-:سرمایه درگردش    :             35/239

 

  - درامد سالیانه :   4/1261

 

-    سود ویزه  :  2/1099

 

    - نرخ بازدهی سرمایه   :  73%           

 

دوره بازگشت سرمایه:      4/1           


مقدمه

بی شک غلات بیشترین سهم را در سبد عذایی جوامع بشری دارا هستند دز این میان گندم به لحاظ دارا یودن حواص ویزه خود که قابلیت تبدیل  شدن به  نان را دارد  از اهمیت بسزایی برخوردار است . با توجه  به اینکه امروزه نیز قوت اصلی ایرانیان نان می باشد و مصرف ان با توجه  به  رشد جمعیت افزابش روز افزونی دارد توجیه اقتصادی اجرای این طرح مناسب بوده وضمن اینکه با اجرای این طرح می توان  بستر  مناسبی را برای  اشتغال نیروهای ماهر ونبمه ماهر فراهم اورد    

واژه نانوایی در واقع عبارتست از عملیات حرارت دادن فرآورده های خمیری در یک فر،‌ولی چون مراحل متعددی قبل از مرحله حرارت دادن در فر وجود دارد،‌واژه نانوایی به تمام علم و تکنولوژی قبل از مرحله حرارت دادن و همچنین بعد از آن اطلاق می شود.

با توجه به اینکه انواع زیادی از فرآورده های نانوایی وجود دارند،‌در جه بندی آنها  برحسب ضابطه سازی( فرمولاسیون)، آماده سازی و ویژگیهای محصول امکان پذیر نمی باشد. از اینرو محصولات را براساس روش ور آمدن تقسیم بندی می کنند. چنین تقسیم بندی را می توان به شرح ذیل انجام داد.

1) کالای ور آمده با مخمر شامل نان و خمیرهای شیرین بوده و بوسیله گاز کربنیک عمل می آیند.

2)کالاهای ورآمده با مواد شیمیایی،‌شامل کیک های لایه ای،‌دونات ها و بیسکویت. ورآمدن این فرآورده ها به کمک گازکربنیک حاصل از پودرهای نانوایی و عوامل شیمیایی انجام می گیرد.

3)‌کالاهای ور آمده با هوا،‌شامل آنژل و کیک های اسفنجی و نانهای فانتزی

 

4) کالاهای نیمه ورآمده ،شامل خمیرپای و بعضی از کراکرها که در اثر  بخار متصاعد شده و گازها درطی پخت کمی حالت ورآمدن بوجود می آید.

 

 

 

 

 

در اینجا کالاهای ورآمده با هوا مانند نان فانتزی مورد بررسی قرار می گیرد.

روش تولید:

به سه روش تولید (سنتی،‌نیمه اتوماتیک و تمام اتوماتیک)‌می توان انواع نان فانتزی را تولید نمود که این طرح با استفاده از نیروی ماهر و دستگاههای نسبتاً مدرن برای تهیه خمیر و پخت نان از روش نیمه اتوماتیک استفاده می گردد.

ابتدا مواد اولیه الک و سپس مخلوط می گردند. سپس این مواد بصورت خمیر در می آیند بعد از این مرحله چانه گیری و قالبگیری انجام می شود سپس وارد دستگاه رول کن خمیر می شود که بعد عمل پخت انجام می گیرد.  بعد از عمل پخت کنترل انجام می گیرد. بعد از آن محصول حاصل بسته بندی و سپس انبار می شوند.

 

محاسبه سود ویژه :  

 

سود ناویژه                                  4/1261

 

کسر می شود : هزیه های عملیاتی شامل :

 

- حقوق و دستمزد پرسنل اداری        6/93

 

- هزینه اداری و فروش      5/32

 

سود عملیاتی                        3/1135                 

 

کسر می شود : هزینه های غیرعملیاتی شامل :

 

- استهلاک هزینه های قبل از بهره بردای ( دوساله )    05/36

 

 

- سود ویژه قبل از کسر مالیات                        2/1099

 

سود ویژه قبل از کسر مالیات      -                         

 

نرخ بازدهی سرمایه : 73%

 

 

 
 


    

 
 

 

 


دوره برگشت سرمایه : 4/1

 

ارزش افزوده ناخالص :

 

ارزش افزوده ناخالص= {( تعمیر و نگهداری+سوخت و انرژی+ مواد اولیه و بسته بندی)}

 

3/2178 = {(50+7/166+855)} – (3250)

 

ارزش افزوده خالص= {[استهلاک قبل از بهره برداری+استهلاک دارائیها)}- (ارزش افزوده ناخالص )

 

7/2080 = {(05/36+5/149)} – (3/2178)

دانلود طرح توجیهی و فنی مالی و اقتصادی تولیدی انواع نان (فانتزی وصنعتی)

طرح توجیه اقتصادی نان لواش


دسته بندی صنایع غذایی
فرمت فایل pdf
حجم فایل 125 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 12

طرح توجیه اقتصادی نان لواش

دانلود طرح توجیه اقتصادی ایجاد واحدهای تولید انبوه نان لواش

پاورپوینت انسان- طبیعت- معماری (نانو)Man-Nature-Architecture PowerPoint (Nano)

پروژه نانو و فناوری های نانو
دسته بندی معماری
بازدید ها 226
فرمت فایل pptx
حجم فایل 4825 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 45
پاورپوینت انسان- طبیعت- معماری (نانو)

فروشنده فایل

کد کاربری 4366
کاربر

تاریخچه نانوتکنولوژی، تعریف نانو، معرفی مواد نانوکامپوزیت، نحوه عملکرد نانوکامپوزیت، HPC بتن با عملکرد بالا، معرفی نانوسیلیس آمورف، نانوذرات رس، نانوذرات اکسیدآهن یا هماتیت، نانوذرات دی اکسید تیتانیوم، حسگرها، افزونه نانو در فولاد و سیمان، نانو لوله ها، نانو پوشش های سنگ و چوب، افزونه نانو در شیشه، نانو عایق پتویی

کتاب طراحی مدل فرایندی برند سازی کار افرینانه در کسب و کار های کوچک و متوسط صنایع غذای


کتاب طراحی مدل فرایندی برند سازی کار افرینانه در کسب و کار های کوچک و متوسط صنایع غذای

کتاب طراحی مدل فرایندی برند سازی کارافرینانه در کسب و کار های کوچک و متوسط صنایع غذایی

دانلود کتاب طراحی مدل فرایندی برند سازی کار افرینانه در کسب و کار های کوچک و متوسط صنایع غذای

کتاب طراحی مدل فرایندی برند سازی
دسته بندی بازاریابی و امور مالی
فرمت فایل zip
حجم فایل 575 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 32

کتاب (طراحی مدل فرایندی برند سازی کار افرینانه در کسب و کارهای کوچک و متوسط صنایع غذایی) تقدیم می شود به شما خواننده عزیز و گرامی امیدوارم از مطالعه این کتاب لذت و بهره لازم و کافی را ببرید"با تشکر"

دانلود کتاب طراحی مدل فرایندی برند سازی کار افرینانه در کسب و کار های کوچک و متوسط صنایع غذای

طرح توجیهی تولید نان فانتزی

طرح توجیهی تولید نان فانتزی

طرح توجیهی تولید نان فانتزی ، در قالب word به همراه فهرست موضوع و معرفی طرح جداول سرمایه گذاری کل دوره بازگشت سرمایه فضای مورد نیاز اشتغال زایی سهم تسهیلات استانداردهای مربوطه بازارهای داخلی و خارجی عرضه کنندگان محاسبات مربوطه توجیه فنی و اقتصادی طرح مورد بررسی و پژوهش قرار گرفته است

دانلود طرح توجیهی تولید نان فانتزی

طرح توجیهی
دانلود طرح توجیهی
دانلود طرح کسب و کار
دانلود طرح کارآفرینی
دانلود طرح توجیهی تولید نان
دانلود طرح تولید نان فانتزی
دانلود طرح نان
دسته بندی صنایع غذایی
فرمت فایل doc
حجم فایل 21 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 16

خلاصه طرح:

موضوع طرح : تولید نان فانتزی

ظرفیت : 750 تن در سال

محل اجرای طرح : قابل اجرا در سراسر کشور

سرمایه گذاری کـل: 35/1442 میلیون ریال

سهم آورده متقاضی: 35/152 میلیون ریال

سهم تسهیلات: 1290 میلیون ریال

دوره بازگشـت سرمایه: 17 ماه

اشتغالزایی: 17 نـفر

 

   مقدمــه :

   بی‌شک غلات بیشترین سهم را در سبد غذایی جوامع بشری دارا هستند. در این میان گندم به لحاظ دارا بودن خواص ویژه خود که قابلیت تبدیل شدن به نان را دارد از اهمیت بسزایی برخوردار است . به گونه ای که برخی از ارقام وحشی آن از حدود پانزده هزار سال قبل از میلاد مسیح در مصر و بین‌النهرین می‌روییده است و دانه‌های این گیاه مومیایی های فراعنه مصر از اهرام این کشور به دست آمده است.
    در ایران ، نمونه های گندم در کاوش‌های باستان‌شناسی انجام شده در دامغان ، غارهای نزدیک به دریاچه مازندران و همدان به دست آمده است و باستان‌شناسان عقیده دارند که گندم از حدود 5 تا 6 هزار سال قبل از میلاد مسیح در این مناطق کشت می‌شده است.
   برای پخت نان ، از زمانهای بسیار دور روشهای متنوع و جالبی وجود داشته است . به احتمال زیاد قدیمی ترین روش پخت نان که بیشتر در میان چادر نشینان متداول بوده، روشی است که برای پختن یک نوع نان ابتدایی به نام کوماج مورد استفاده قرار می‌گرفته است. پس از آن ، پختن نان های مسطح نظیر لواش بر روی سنگ یا تاوه داغ رایج گردید. کم کم تنورهایی که هنوز هم در بسیاری از نقاط دنیا و بخصوص ایران متداول هستند برای تهیه نانهای پهن نظیر تافتون و لواش اختراع گردید . جنس این تنورها از خاک رس است. بعدها تنور نان سنگک و بربری مورد استفاده قرار گرفتند که با تغییر مختصری در کشورهای غربی هم برای پخت نان از آنها استفاده می‌شود. عیب این تنورها در این است که قطعاتی که اول وارد می‌شوند آخر خارج می‌شوند و بعلاوه چون دمای نقاط مختلف تنور یکسان نیست ، نانهای حاصل دارای پخت یکنواخت نیستند. برای رفع این نقیصه ،روشهای نوین عمل‌آوری خمیر و پخت نان  ابداع گردیده که از آن جمله نان های حجیم و فانتزی می‌باشند که علاوه بر پایین بودن ضایعات نان ،  از دوام و ماندگاری بیشتری برخوردار بوده و ویتامین ها و پروتئین های موجود در نان به دلیل روش پخت در فرهای گردان یا سینی دار حفظ می‌گردد.
   با توجه به اینکه ، امروزه نیز قوت اصلی ایرانیان ، نان می‌باشد و مصرف آن با توجه به رشد جمعیت افزایش روزافزونی دارد ،  توجیه اقتصادی اجرای این طرح مناسب بوده ضمن اینکه با اجرای این طرح ، می‌توان بستر مناسبی را برای اشتغال نیروهای ماهر و نیمه ماهر فراهم آورد که با توجه به ماهیت صنایع غذایی بانوان می‌توانند سهم بسزایی در آن داشته باشند.

 

مناسب برای:

اخذ وام بانکی از بانک ها و موسسات مالی اعتباری
گرفتن وام قرض الحسنه خود اشتغالی از صندوق مهر امام رضا
ارائه طرح به منظور استفاده از تسهیلات بنگاه‌های زود بازده
گرفتن مجوز‌های لازم از سازمان‌های دولتی و وزارت تعاون
ایجاد کسب و کار مناسب با درآمد بالا و کارآفرینی


طرح توجیهی مجموعه اطلاعاتی است که نشان دهنده کلیه اطلاعات مورد نیاز برای شروع یک کار تجاری تولیدی و یا خدماتی می باشد . اطلاعاتی از قبیل سرمایه مورد نیاز ، دستگاه ها و لوازم مورد نیاز ، میزان تولید سالیانه و ... تا میزان حقوق و دستمزد در این طرح ها تنظیم گردیده است . داشتن یک طرح توجیهی نه تنها برای افرادی که مایل به استفاده از تسهیلات بانکی هستند مفید می باشد بلکه برای افرا علاقه مند به راه اندازی کسب و کار نیز ضروری می باشد.

دانلود طرح توجیهی تولید نان فانتزی